Livestreaming

Videoproducties zijn korte video's die vaak worden gemaakt met een beperkt budget en binnen een kort tijdsbestek. Dit type video's is populair voor bedrijven die hun merk willen promoten op social media, evenementen of andere online platforms.

Videoproducties kunnen verschillende vormen hebben, zoals een bedrijfsvideo, productvideo, klantgetuigenis, instructievideo, of een korte promo voor een evenement of actie. Deze video's zijn over het algemeen kort en krachtig, meestal niet langer dan een paar minuten.

Het proces van het maken van kleine videoproducties omvat verschillende stappen, zoals het ontwikkelen van een concept, het schrijven van een script, het filmen van de video, het bewerken en monteren van de beelden, en het toevoegen van muziek en geluidseffecten.

Met de opkomst van sociale media en online platforms, zijn kleine videoproducties een effectieve manier geworden om de aandacht van het publiek te trekken en te behouden. Ze bieden een visuele en aantrekkelijke manier om een boodschap over te brengen en kunnen worden aangepast aan de behoeften en doelstellingen van een bedrijf of organisatie.


Kosten

Prijzen voor een livestreaming zijn afhankelijk van veel varianties daarom kunnen we geen vaste prijzen aanbieden.  De prijs voor livestreaming is bij ons vanaf 600,-.

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten.