u vraagt, wij draaien.

Als freelance cameraman ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van beelden die een verhaal vertellen. Met mijn jarenlange ervaring en passie voor het vak lever ik videoproducties van hoge kwaliteit voor verschillende opdrachtgevers.

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, evenementregistratie, documentaire, promo of andere videoproductie, ik zorg voor een unieke en creatieve benadering om jouw boodschap over te brengen. Samen met jou bespreek ik de wensen en doelstellingen, zodat we een video kunnen creëren die bij jouw visie past.

Ik beschik over professionele apparatuur en heb ervaring met diverse camera's en technieken, van drone-opnames tot multicamera-setups. Ook kan ik helpen bij het verzorgen van de pre-productie, zoals het bedenken van concepten en het schrijven van scripts.

Mijn werkwijze is persoonlijk en flexibel, waardoor ik snel kan inspelen op veranderende situaties en deadlines. Ik werk zowel zelfstandig als in teamverband en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en samenwerkingen.

Wil je meer weten over mijn diensten als freelance cameraman of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op, ik sta je graag te woord.

Freelance cameraman

Videoproducties

Livestreams

InstagramFacebookLinkedIn