Freelance cameraman

Cameraman

Sinds 2010 werk ik voor diverse media bedrijven van de regionale omroep tot en met de landelijke televisie. De werkzaamheden als cameraman zijn heel divers. Soms moet je alleen op pad om een productie te doen en de andere keer versla je met een heel team een compleet evenement.

Wil je samenwerken? Dan gaan we eerst een bakje koffie doen.

Link

Als cameraman beschik ik zelf over mijn eigen camerasets.

1x Sony FS7 mkII inclusief Fujinon MK lenzen

2x Sony FS5 inclusief kit lenzen

1x Sony EX3

3x Cartoni statief

3x Sennheiser Geluidszender + Ontvanger 

2x Ledpanel

1x Aputure 300d

1x Aputure 120d 

Opdrachtgevers

Faber Nep Live Events

Wereldspeler in de audiovisuele markt. Bereik, raak en overtuig jouw publiek. Bel ons. Wereldspeler in het verhuren van LED schermen en Audiovisuele Totaalproducties. Internationaal & duurzaam. No-nonsense mentaliteit.  

KFPS Royal Friesian

Voor het Koningklijk Fries Paarden Stamboek zijn wij de vaste partner op het gebied van video producties en livestreams.

Geocast Media

GEOCAST media is gespecialiseerd in live videoregistraties en webcasting van seminars, congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en (sport)evenementen.

We ondersteunen de grootste organisaties van Nederland bij hun uitzendbehoeften en zijn daarom zeer ervaren in het succesvol faciliteren van livestreams, webinars. 

MHB 

MHB is gespecialiseerd in het verzorgen van audiovisuele producties. We leveren oplossingen voor live, online en hybride events. Of dat nu een specifiek onderdeel is of de realisatie van een totaalproductie. Wij brengen “Events to live” in de wereld van corporate events, TV, festivals, sport evenementen en beurzen. De combinatie van eigen high-end materiaal en een bevlogen, ervaren en professioneel team zorgt voor producties die staan als een huis. Klanten roemen ons efficiënt en kundig werken in combinatie met onze nuchtere hands-on mentaliteit.  

Gull Design en Media

Gull bedenkt, ontwerpt en produceert communicatie voor bedrijven en is gespecialiseerd in vier disciplines: creativiteit, design, visualisatie en film.

Met deze disciplines helpen we ondernemers met het realiseren van hun ideeën en helpen we bedrijven te groeien door hun merken met de juiste doelgroep(en) te verbinden. 


Team Horsthuis

Goede fotografie en video vertelt een krachtig verhaal zonder een woord te gebruiken. Komt bij je binnen. Visualiseert het juiste gevoel. Een product van Team Horsthuis herken je meteen. Door steengoede belichting en compositie. Aan de beeldkwaliteit en originaliteit. We doen dit voor grote merken als Philips, Achmea en Adecco maar net zo graag ook voor kleine ondernemers met grootste ambities. Wij brengen energie, wilde ideeën en meedenk-kracht. En vooral een audiovisuele oplossing. We zijn op ons best als we de ruimte krijgen. Dan tillen we samen foto en video twee plannen omhoog. 

Allus Media

Allus Media levert met haar onderdelen Creative Concepts en Broadcast Facilities een totaalpakket aan video. Broadcast Facilities is gespecialiseerd in het leveren van full service oplossingen op facilitair en technisch gebied. Als innovatieve en flexibele partner, met eigen regiewagens en diverse ENG teams, zijn wij een aansprekende partij in de markt.

Kreft video & Animatie

KREFT video & animatie maakt video’s en animatie’s op maat. Bijvoorbeeld een promotievideo, bedrijfsfilm, explanimation (uitleg animatie) of instructievideo. 

Bright Sight Media

Als bedrijf wilt u aansluiting houden bij uw doelgroep. Er is een steeds grotere vraag naar een dynamische weergave van een product, dienst of boodschap. Een video voorziet hierin. Het is persoonlijker dan enkel geschreven tekst en houdt langer de aandacht vast.

Bright Sight Media luistert naar uw wensen en zoekt hierbij de juiste creatieve oplossing binnen het beschikbare budget. Bright Sight Media werkt met hoogstaande apparatuur en gedreven professionals. 

Quickvid

Een goede video is vaak duur, maar een dure video hoeft niet per se goed te zijn. Bij ons is een video altijd goed en nooit duur. Waarom? Omdat wij jonge filmmakers zijn zonder al teveel overhead maar met een passie voor korte, krachtige verhalen. Ook jouw verhaal. En dat brengen we graag voor je in beeld zonder dat jij steil achterover slaat van de kosten.